DOBRODOŠLI na wpgallery.com, galeriju orginalnih wallpaper-a.

Ukoliko imate umetničke sklonosti i umete/volite da pravite orginalne pozadine,

POZIVAMO VAS DA NAM SE PRIDRUŽITE.
Pozadina meseca
I love colors by Mish-A-Man
Kategorije
 
Galerije na forumu


 
 

Uslovi korišcenja Wallpaper galerije

Korišcenjem Wallpaper galerije ili servisa Wallpaper galerije (u daljem tekstu "Wallpaper galerija"), pristajete na odredene uslove i pravila (u daljem tekstu "Uslovi korišcenja") koji su navedeni u daljem tekstu.

 

Linkovi na Wallpaper galeriji

Sajtovi koji se na Wallpaper galeriji pojavljuju u vidu rezultata pretraživanja ili kao linkovi na stranicama Wallpaper galerije, delo su osoba sa kojima Wallpaper galerija nema nikakve veze, niti ima kontrolu nad njima. Linkovi koji se pojavljuju u okviru rezultata pretraživanja formiraju se automatskim procesima indeksiranja pomocu racunara. Wallpaper galerija ne može i ne proverava sajtove koji se indeksiraju. Prilikom pretraživanja pomocu Wallpaper galerije, mogu se dobiti rezultati i linkovi ka sajtovima koji za nekoga mogu da budu za osudu, neprikladni ili uvredljivi. Wallpaper galerija ne može da garantuje da se u rezultatima pretraživanja ili na stranicama sajta nece pojaviti sadržaj koji je za nekoga neželjen ili neprikladan, i ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj bilo kog sajta ukljucenog u rezultate pretraživanja ili na bilo koji drugi nacin linkovanog sa Wallpaper galerije.

 

Dozvoljeno je samo licno korišcenje

Wallpaper galerija je namenjena isključivo vašem ličnom, nekomercijalnom korišćenju. Nije dozvoljeno korišcenje Wallpaper galerije radi prodaje proizvoda ili usluga, ili za povećanje posećenosti vašeg sajta u komercijalne svrhe, kao što je prodaja reklamnog prostora. Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima sadržaja ili servisa Wallpaper galerije bez dozvole, uključujući preoblikovanje sadržaja i objavljivanje na drugim sajtovima, ili "preslikavanje" početne strane Wallpaper galerije, strana sa rezultatima pretraživanja, niti bilo koje druge strane Wallpaper galerije na nekom drugom sajtu. Nije dozvoljeno "meta-pretraživanje" Wallpaper galerije. Ukoliko servise Wallpaper galerije želite da upotrebite u komercijalne svrhe, za to je neophodan poseban ugovor unapred, pre početka komercijalnog korišcenja. Kontaktirajte nas radi više informacija o tome.

 

Nisu dozvoljeni automatski upiti

Zabranjeno je automatsko zadavanje upita sistemu Wallpaper galerije, bez prethodne pismene dozvole Wallpaper galerije. Imajte u vidu da automatsko zadavanje upita podrazumeva, između ostalog, i:

  • korišćenje softvera koji automatski šalje upite radi provere ranga nekog sajta u rezultatima pretraživanja Wallpaper galerije, za različite ključne reci;
  • "meta-pretraživanje" Wallpaper galerije;
  • "Offline" pretraživanje Wallpaper galerije.

Molimo vas da ne tražite od Wallpaper galerije dozvolu za "meta-pretraživanje" radi sprovođenja istraživackog projekta,  jer će takve molbe biti odbijene.

 

Politika privatnosti

Kliknite ovde da biste dobili  više informacija o politici privatnosti Wallpaper galerije.

 

Promene uslova korišcenja Wallpaper galerije

Wallpaper galerija može da promeni ili ukine servise s vremena na vreme, iz bilo kog razloga, i bez najave, ukljucujuci pravo da ukine servise sa najavom ili bez nje, bez odgovornosti prema vama ili bilo kom trećem licu. Zadržavamo pravo da uslove korišcenja menjamo s vremena na vreme, bez najave. Molimo vas da s vremena na vreme posetite ovu stranicu, kako biste bili upoznati sa eventualnim promenama.

 

Poricanje garancija


Wallpaper galerija ne daje nikakve garancije, niti je odgovorna za tačnost, sadržinu, kompletnost, zakonitost, pouzdanost, operativnost ili dostupnost informacija ili sadržaja prikazanih na Wallpaper galeriji. Wallpaper galerija nije odgovorna za brisanje, neuspešno skladištenje, pogrešno dostavljanje ili neblagovremeno dostavljanje bilo kakvih informacija ili sadržaja. Wallpaper galerija ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu skidanjem fajlova ili pristupom bilo kakvom sadržaju na Internetu do koga se došlo pomoću Wallpaper galerije.
WALLPAPER GALERIJA, I SVI SADRŽAJI, INFORMACIJE, PROIZVODI I SERVISI KOJI SE POJAVLJUJU U OKVIRU SERVISA WALLPAPER GALERIJE DOSTUPNI SU "ONAKVI KAKVI SU", BEZ IKAKVIH GARANCIJA U BILO KOM SMISLU. WALLPAPER GALERIJA SE IZRIČITO ODRIčE SVIH IZRAŽENIH, PODRAZUMEVANIH ILI PROPISANIH GARANCIJA, UKLJUCUJUCI, BEZ OGRANICENJA, GARANCIJE TRGOVINE, POGODNOSTI ZA ODGOVARACU NAMENU I PROTIV PREKRŠAJA INTELEKTUALNIH PRAVA. NE GARANTUJEMO SIGURNOST, POUZDANOST, NEPREKIDNOST I PERFORMANSE WALLPAPER GALERIJE. NE GARANTUJEMO ZA USLUGE ILI PROIZVODE DO KOJIH SE DOŠLO POMOĆU WALLPAPER GALERIJE ILI LINKOVA ILI REKLAMA NA NJOJ, KAO NI ZA BILO KAKVE INFORMACIJE ILI SAVETE DO KOJIH SE DOŠLO POMOĆU WALLPAPER GALERIJE.
KORIŠCENJEM WALLPAPER GALERIJE PRIHVATATE PUNU ODGOVORNOST ZA BILO KAKVU ŠTETU NASTALU ZBOG INFORMACIJA DO KOJIH STE DOŠLI POMOĆU WALLPAPER GALERIJE, ZA ŠTETU NASTALU UČITAVANJEM FAJLOVA I DOKUMENATA NA VAŠ RAČUNAR, I ZA BILO KOJI DRUGI VID ŠTETE NASTAO ZBOG BILO KAKVIH SADRŽAJA DO KOJIH STE DOŠLI POMOĆU WALLPAPER GALERIJE.

 

Ograničenje odgovornosti

NI POD KAKVIM OKOLNOSTIMA WALLPAPER GALERIJA NEĆE BITI ODGOVORNA NIJEDNOM KORISNIKU, U SMISLU NJENOG PRAVILNOG ILI NEPRAVILNOG KORIŠCENJA ILI OSLANJANJA NA WALLPAPER GALERIJU. NA ZAHTEVE KOJI PROIZLAZE IZ OVOG UGOVORA ILI SU TEMA OVOG UGOVORA PRIMENJUJE SE OVO OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI U SMISLU SPREČAVANJA NAKNADA ZA DIREKTNU, INDIREKTNU, HAVARIJSKU, POSLEDIČNU, SPECIJALNU, KAZNENU ILI SLUČAJNU ŠTETU, BILO DA JE TAKAV ZAHTEV BAZIRAN NA GARANCIJI, UGOVORU, UVREDI (UKLJUČUJUĆI NEMAR), ILI NA DRUGI NAČIN (ČAK I AKO JE WALLPAPER GALERIJA OBAVEŠTENA O MOGUĆNOSTI NASTANKA TAKVIH ŠTETA). OVAKVO OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI PRIMENJUJE SE BILO DA ŠTETA PROISTIČE IZ PRAVILNOG I NEPRAVILNOG KORIŠćENJA WALLPAPER GALERIJE ILI OSLANJANJA NA WALLPAPER GALERIJU, ZBOG NEMOGUĆNOSTI DA SE KORISTE SERVISI WALLPAPER GALERIJE, ILI ZBOG PREKIDA, OBUSTAVLJANJA ILI OKONČANJA RADA SERVISA WALLPAPER GALERIJE (UKLJUČUJUĆI I SLUČAJEVE GDE JE RAZLOG ZA TO TREĆE LICE). OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI PRIMENJUJE SE U SMISLU ŠTETE ZBOG DRUGIH INFORMACIJA, SERVISA, USLUGA, SAVETA ILI PROIZVODA DO KOJIH SE DOŠLO POMOĆU LINKOVA ILI REKLAMA NA WALLPAPER GALERIJI. OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI TAKOÐE SE ODNOSI NA TROŠKOVE NABAVKE ILI ZAMENE PROIZVODA I USLUGA, GUBITAK PROFITA, ILI GUBITAK PODATAKA, BEZ OBZIRA NA PRAVILNO ILI NEPRAVILNO FUNKCIONISANJE WALLPAPER GALERIJE. TAKVO OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI DALJE SE ODNOSI I NA SVE INFORMACIJE, USLUGE I PROIZVODE KOJI SE POJAVLJUJU NA WALLPAPER GALERIJI, ILI SU NA BILO KOJI NAČIN POVEZANI SA KRSTARICOM.
Ni pod kojim okolnostima Wallpaper galerija nije odgovorna za nepravilno funkcionisanje ili prekid rada servisa, prouzrokovanih direktno ili indirektno prirodnim silama, elementarnim nepogodama ili uzrocima koji su van razumne moći kontrole, u šta spadaju, ali ne samo oni, i problemi u funkcionisanju interneta, kvarovi na kompjuterskoj opremi ili problemi sa njom, problemi u funkcionisanju telekomunikacione opreme ili neke druge vrste uredaja i opreme, nestanci struje, štrajkovi, obustave rada, neredi, ustanci, revolucije, građanski nemiri, nestašice sadržaja ili manjak radne snage, požari, poplave, oluje, eksplozije, sve vrste prirodnih nepogoda, ratna razaranja, delovanje Vlade, naredbe domaćih i medunarodnih sudova, nesaradnja trećih lica i problemi sa grejanjem, osvetljenjem i klimatizacijom.

 

Razne odredbe

Ovi uslovi korišcenja čine kompletan ugovor između odgovarajucih strana i nadomešta i zamenjuje sve prethodne ugovore, pismene ili usmene, koji se tiču iste tematike. Bilo kakva odstupanja od odredaba ugovora biće efektivna samo ukoliko su načinjena pismeno od strane Wallpaper galerije.

 
 
 
:: Wallpaper Gallery ::
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Partneri
:: Wallpaper Gallery ::
Najlepše pozadine   Moje Dete
Duhoviti portal   SokoBanja
Besplatni filmovi   Wallpapers
Sve Besplatne Stvari   Najnovije vesti
Zzzurka   Brendovi
Wallpapers world   Domaci internet magazin
Wallpaper Gallery
Prijatelji
:: Wallpaper Gallery ::
Dijetalna Ishrana   Maturski
Bačka Topola i
Zobnatičko jezero
  Nature wallpapers
CG Primorje
Download Free Fonts   Stanica
Slike cveća    
 
Takmičenja
Takmičite se sa ostalim članovima galerije, sakupite medalje i zaradite novac

Procitajte pravila

Galerije
Preporučujemo
:: Wallpaper Gallery ::
         
 
 

Home | Wallpapers | Top 10 | Forum | Goodies | Order Wallpaper | Artist Competitions | Links | Advertise | About | Contact | Widescreen

Copyright (c) Wallpaper Gallery, all rights reserved, 2004-2012. | Terms of use | Privacy Policy | Site map