DOBRODOŠLI na wpgallery.com, galeriju orginalnih wallpaper-a.

Ukoliko imate umetničke sklonosti i umete/volite da pravite orginalne pozadine,

POZIVAMO VAS DA NAM SE PRIDRUŽITE.
Pozadina meseca
I love colors by Mish-A-Man
Kategorije
 
Galerije na forumu


 
 
Naslovna strana
Popularne pozadine
 
Kategorije radova
Iz sadržaja
 
Pridružite nam se
DOBRODOŠLI na wpgallery.com, galeriju orginalnih wallpaper-a.

Ukoliko imate umetničke sklonosti i umete/volite da pravite orginalne wallpapere,

ukoliko Vam je umetnost profesija ili hobi i ako volite da se igrate Photoshop-om ili bilo kojim drugim 2D ili 3D programom za digitalnu obradu slika,

ukoliko umete svoj rad rađen u tradicionalnoj likovnoj tehnici da skenirate ili fotografišete, a zatim prilagodite digitalnoj wallpaper formi,

POZIVAMO VAS DA NAM SE PRIDRUŽITE.

Učlanite se u galeriju i pošaljite svoj rad. Rad ne mora biti vrhunskog kvaliteta, naši clanovi ce Vam komentarom i dobronamernim kritikama rado pomoci da postanete bolji i da dalje napredujete.

A sad dosta uvoda – bacite se na posao!

Da biste postali clan galerije registrujte se i pošaljite wallpaper.
 
Resursi
 
Aktuelno
- napravite wallpaper od vaše fotografije po idejnom rešenju naših članova (originalan poklon za bilo koju priliku);
- takmičite se sa veoma primamljivim nagradama ukoliko ste kreativni a pritom ste i član naše galerije;
- kolekcija wallpapera se povećava i otvaraju se nove grupe te, pored raznih tipova artistic wallpapera, digitalnoj umetnosti pridružuju se digitalni crteži i 3D radovi.
 
 
Aktuelno
29.07.2012.
Apocalypse Warrior
U ljudskoj prirodi je da se bori za opstanak, a kako je svet koji dolazi nakon apokalipse nepredvidiv, čovek će morati da ukroti vatru ukoliko misli da nastavi svoj život na planeti. Naslov samo delimično saopštava suštinu priče, dok je gledalac može tumačiti i iz svog ugla. Ovo je jedan od pokušaja da se apokalipsa prikaže na drugačiji način.

24.06.2012.
Balotelli - Super Mario
Jedan od popularnijih fudbalera današnjice, italijanski reprezentativac i igrač Manchester City-ja, nalazi se na jednom od jednostavnijih i efektnijih wallpaper-a galerije. Njegovi fanovi su već oduševljeni ovom pozadinom.

19.06.2012.
Plug in Baby
Jedan od radova koji je nastao inspirisan pesmom grupe Muse - Plug in Baby. Pakovanje je visokog kvaliteta, a najlepši prizori na pozadini vezani su za devojku koja se iz dima transformiše i dobija fizički oblik. Za one koji vole kvalitetnu manipulaciju i digitalnu umetnost.

31.05.2012.
I am the boss
Ovo je jedna sasvim obična priča o šefovima... ili možda ne! Ko je tu šef? sa kim se druži? Kakve planove u budućnosti ima? Proverite sami u najnovijoj foto-manipulaciji gde glavne uloge tumače životinje.

25.04.2012.
Hypnotized
Da nekad slika govori više od reči potvrđuje i najnovija manipulacija! Ljubitelje digitalne umetnosti može prijatno da iznenadi. Preporučujemo da pogledate!

29.03.2012.
Freedom is my spirit
Najnoviji wallpaper je delo neobične forme, a obradovaće ljubitelje životinja i one koji vole dobru priču. Photo-manipulacija u kombinaciji sa crtanjem čini tehničke detalje veoma dobrim!

09.03.2012.
Jessica Simpson
Fan art wallpaper zahtevan na forumu. Ona je američka pevačica, glumica i modni kreator. Ukoliko ste njen fan preporučujemo vam da pogledate!

01.03.2012.
Jeremy Lin - Linsanity
Jedan doprinos u vidu wallpaper-a za trenutno najpopularnijeg igrača NBA lige. Tehnički lepo odrađen, ovaj wallpaper će obradovati njegove fanove.

14.02.2012.
Wallpaper za dan zaljubljenih
Verovatno ste već navikli da vas obasipaju gomilom slika prepunih srca svake godine na ovaj dan. Zaključićete po uvodu da to nije slučaj sa ovom temom. Ideja i tehnika su na zavidnom nivou, procenite sami :)

17.01.2012.
Misplaced Childhood
Društvo sve više kreira sistem u kome je sve manje mesta za igrališta, a detinjstvo je zatureno. Ovo je fotomanipulacija sa izuzetno dobrom porukom, uz detalje koji će vas držati kraj ekrana neko vreme. Pogledajte!

01.01.2012.
Nicki Minaj
Fan art wallpaper iz oblasti muzike zahtevan na forumu. Odlična tekstura i sitni detalji čine idealnu pozadinu za vaš desktop. Ako ste njen fan definitivno preporučujemo!

18.12.2011.
Wallpaper godine:
Prema glasovima posetilaca najbolji wallpaper prethodne godine je 'Novak Djokovic' by Mish-A-Man sa 24 glasova i prosečnom ocenom 4,9. (min. glasova 15)
Top 10 listu najbojih wallpapera možete pogledati klikom ovde

 
Posebno izdvojeno
 
NOVI SAD - Hotels
Download Free Fonts
 
Autorska prava
Sadržaj koji možete preuzeti sa sajta uključujući i wallpapere je besplatan ukoliko je njihova upotreba isključivo ne-komercijalnog karaktera. Za sve ostalo obratiti se autoru putem E-mail-a.
 
 
Partneri
:: Wallpaper Gallery ::
Najlepše pozadine   Moje Dete
Duhoviti portal   SokoBanja
Besplatni filmovi   Wallpapers
Sve Besplatne Stvari   Najnovije vesti
Zzzurka   Brendovi
Wallpapers world   Domaci internet magazin
Wallpaper Gallery
Prijatelji
:: Wallpaper Gallery ::
Dijetalna Ishrana   Maturski
Bačka Topola i
Zobnatičko jezero
  Nature wallpapers
CG Primorje
Download Free Fonts   Stanica
Slike cveća    
 
Takmičenja
Takmičite se sa ostalim članovima galerije, sakupite medalje i zaradite novac

Procitajte pravila

Galerije
Preporučujemo
:: Wallpaper Gallery ::
         
 
 

Home | Wallpapers | Top 10 | Forum | Goodies | Order Wallpaper | Artist Competitions | Links | Advertise | About | Contact | Widescreen

Copyright (c) Wallpaper Gallery, all rights reserved, 2004-2012. | Terms of use | Privacy Policy | Site map